Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů másla, na kousky
- 50 gramů hladké mouky
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové, domácí
nebo 1 kostka hovězího bujónu - 1000 gramů mléka
- 400 gramů rozmraženého špenátu
- 3 stroužky česneku
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička bílého pepře, mletého
- 2 kusy rohlíků, na kostičky
- 200 gramů zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcí
- Kalorie
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 16.25 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 30.75 g
- Vláknina
- 3.92 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krémová květáková polévka
30 min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 Min
Fenyklová polévka se sýrem
35 dk
Kukuřičná krémová polévka
25 Min
Polévka zelená cuketová
30 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min
Dýňová polévka
45 Min
Špenátová polévka s vejci
35 dk
Polévka červená z řepy
35 dk
Koprová polévka
20 Min
Pórkový krém
40 Min
Květáková polévka s krutony
30 min