Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů másla, na kousky
- 50 gramů hladké mouky
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové, domácí
nebo 1 kostka hovězího bujónu - 1000 gramů mléka
- 400 gramů rozmraženého špenátu
- 3 stroužky česneku
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička bílého pepře, mletého
- 2 kusy rohlíků, na kostičky
- 200 gramů zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcí
- Kalorie
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 16.25 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 30.75 g
- Vláknina
- 3.92 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žampiónová krémová polévka
20min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45min
Mrkvová krémová polévka
30min
Polévka z růžičkové kapusty
45min
Cibulová polévka
1 godz. 10 min
Špenátová polévka s vejci
35min
Květáková polévka s krutony
30min
Pórkový krém
40min
Hrachová krémová polévka
25 min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Krémová květáková polévka
30min