Zařízení & příslušenství
Žampiónová omáčka s Nivou
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
80 gramů sýru, niva
-
50 gramů cibule napůl
-
10 gramů oleje
-
150 gramů žampiónů čerstvých, nebo sterilovaných
-
200 gramů vody
-
1 kostka masového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
¼ čajové lžičky polévkové dochucovací směsi
-
1 špetka bílého pepře, mletého
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 polévková lžíce hladká mouka
-
100 gramů smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6.2 g
Kalorie
602 kJ /
144 kcal
Tuk
11.4 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
4.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Základní kuchařka
189 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hříbkové ragú s houskovými noky
1hod.
Vejce se žampiónovou náplní
40min.
Žampiónová krémová polévka
20min.
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min.
Bramborový salát s vejci a majonézou
1hod. 30min.
Krémová polévka z rukoly
30min.
Zámecké rizoto
35min.
Polévka z růžičkové kapusty
45min.
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min.
Houbovo-smetanová omáčka
30min.
Zelňačka
25min.
Koprová omáčka
20min.