
Zařízení & příslušenství
Hrstková polévka
Příprava 10min.
Celkový 10hod. 40min.
8 porcí
Suroviny
Namáčení luštěnin a krup
-
70 gramů hrachu, sušeného, loupaného
-
voda na namáčení luštěnin a krup
-
70 gramů čočky
-
70 gramů fazolí, suchých malých, bílých
-
70 gramů krup velkých
Polévka
-
30 gramů mrkve na kousky
-
30 gramů celeru na kousky
-
30 gramů kořenové petržele na kousky
-
130 gramů cibule
-
30 gramů másla
-
20 gramů hladké mouky
-
1200 gramů vody
-
2 vrchovaté polévkové lžíce dochucovací pasty domácí, kuřecí
-
½ čajové lžičky soli
-
2 čajové lžičky sušené majoránky
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
143 kcal /
598 kJ
Protein
7.95 g
Tuk
3.95 g
Sacharidy
26.88 g
Vláknina
2.78 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13hod. 30min
Jáhlová polévka se zeleninou
35min
Čočková polévka
1hod. 35min
Moravské zelí
25min
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Fazolová polévka s klobásou
35min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11hod. 20min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Fazolková polévka
35min
Zelňačka
25min
Pikantní fazolová polévka
11hod.