
Zařízení & příslušenství
Hrstková polévka
Příprava 10min
Celkový 10hod. 40min
8 porcí
Suroviny
Namáčení luštěnin a krup
-
hrachu, sušeného, loupaného70 gramů
-
voda na namáčení luštěnin a krup
-
čočky70 gramů
-
fazolí, suchých malých, bílých70 gramů
-
krup velkých70 gramů
Polévka
-
mrkve na kousky30 gramů
-
celeru na kousky30 gramů
-
kořenové petržele na kousky30 gramů
-
cibule130 gramů
-
másla30 gramů
-
hladké mouky20 gramů
-
vody1200 gramů
-
dochucovací pasty domácí, kuřecí2 vrchovaté polévkové lžíce
-
soli½ čajové lžičky
-
sušené majoránky2 čajové lžičky
-
pepře, černého, mletého¼ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
143 kcal /
598 kJ
Protein
7.95 g
Tuk
3.95 g
Sacharidy
26.88 g
Vláknina
2.78 g