Zařízení & příslušenství
Hrstková polévka
Příprava 10min.
Celkový 10hod. 40min.
8 porcí
Suroviny
Namáčení luštěnin a krup
-
70 gramů hrachu, sušeného, loupaného
-
voda na namáčení luštěnin a krup
-
70 gramů čočky
-
70 gramů fazolí, suchých malých, bílých
-
70 gramů krup velkých
Polévka
-
30 gramů mrkve na kousky
-
30 gramů celeru na kousky
-
30 gramů kořenové petržele na kousky
-
130 gramů cibule
-
30 gramů másla
-
20 gramů hladké mouky
-
1200 gramů vody
-
2 vrchovaté polévkové lžíce dochucovací pasty domácí, kuřecí
-
½ čajové lžičky soli
-
2 čajové lžičky sušené majoránky
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
7.95 g
Kalorie
598 kJ /
143 kcal
Tuk
3.95 g
Vláknina
2.78 g
Sacharidy
26.88 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13hod. 30min.
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45min.
Provensálská hrachová polévka s pistou
11hod. 20min.
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Jáhlová polévka se zeleninou
35min.
Zeleninová polévka s těstovinami
50min.
Kulajda
40min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.
Fazolková polévka
35min.
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min.