Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 250 g braune Champignons, geviertelt
- 460 g Milch
- 100 g Sahne
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1000 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 30 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3199 kJ / 764 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi-Pilz-Rahmsuppe
30 min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 min
Gorgonzola-Sauce
20 min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35min
Pilz-Sahne-Sauce
30 min
Blauschimmelkäse-Sauce
10min
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50min
Pilzrahmsauce
20 min
Tortellini-Champignon-Auflauf
50min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 min
Brokkoli-Gorgonzola-Sauce mit Hähnchen
40 min