Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 250 g braune Champignons, geviertelt
- 460 g Milch
- 100 g Sahne
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1000 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 30 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3199 kJ / 764 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50 Min
Blauschimmelkäse-Sauce
10min
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30min
Gorgonzola-Sauce
20 Min
Tortellini-Champignon-Auflauf
50 Min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30min
Brokkoli-Gorgonzola-Sauce mit Hähnchen
40min
Pilz-Sahne-Sauce
30min
Pilzrahmsauce
20 Min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30min