Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 - 100 gramů zelených fazolových lusků, pokrájených
- 70 gramů mrkve, na nudličky
- 100 gramů cukety, oloupané, na kolečka
- 100 gramů brokolicových růžiček
- 30 gramů extra panenského olivového oleje, plus na podávání
- 2 vykostěná kuřecí stehna, bez kůže
- ½ čajové lžičky soli
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu
- ½ čajové lžičky oregana
- 1 bobkový list, sušený
- 1 čajová lžička hladké mouky
- 20 gramů koňaku
- 1 špetka kurkumy
- citrónová šťáva z půlky citrónu
- 120 gramů vody
- 1 čajová lžička sezamových semínek, pražených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1553 kJ / 371 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Krůtí prso se špenátem a batátem
35min
Losos se zeleninou a kuskusem
40min
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1h
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1h 5min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h
Losos s kokosovým chilli přelivem
30min
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50min
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20min
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1 Std. 45 Min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1h 10min