Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 - 100 gramů zelených fazolových lusků, pokrájených
- 70 gramů mrkve, na nudličky
- 100 gramů cukety, oloupané, na kolečka
- 100 gramů brokolicových růžiček
- 30 gramů extra panenského olivového oleje, plus na podávání
- 2 vykostěná kuřecí stehna, bez kůže
- ½ čajové lžičky soli
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu
- ½ čajové lžičky oregana
- 1 bobkový list, sušený
- 1 čajová lžička hladké mouky
- 20 gramů koňaku
- 1 špetka kurkumy
- citrónová šťáva z půlky citrónu
- 120 gramů vody
- 1 čajová lžička sezamových semínek, pražených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1553 kJ / 371 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40 min
Krůtí závitky po indicku
1 godz. 10 min
Brambory na středozemní způsob
2 godz. 30 min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 Min
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40 min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1h 5min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 Min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 min
Krůtí prsa s rýží
1h 5min