Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Otras elaboraciones y montaje
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre de 30x40 cm (aprox. 275 g)
- 1 huevo batido para pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 928 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.01 g
- Sacharidy
- 15.06 g
- Tuk
- 16.19 g
- Vláknina
- 0.43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta San Marcos
4h
Crema pastelera
10 min
Tarta Sacher
3 Std.
Tarta Saint-Honoré
3 Std.
Carolinas
50min
Petisús (éclairs)
1h 50min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 godz.
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 godz. 30 min
Nata de trufa
8ωρ. 15 λεπτ.
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min
Nata montada
10 min
Brazo de gitano
3 Std.