Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Otras elaboraciones y montaje
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre de 30x40 cm (aprox. 275 g)
- 1 huevo batido para pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 928 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.01 g
- Sacharidy
- 15.06 g
- Tuk
- 16.19 g
- Vláknina
- 0.43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Canutillos de crema
3 Std.
Crema pastelera
10 Min
Pasteles de chocolate y vainilla
11h
Milhojas de merengue
1 Std. 40 Min
Cañas de nata
30 Min
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 Std.
Brazo de gitano
3 Std.
Tarta San Marcos
4 Std.
Bambas de nata
1 Std. 50 Min