Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di acqua
- 100 g di fragole
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 grammi di gelatina in fogli, precedentemente ammollata e strizzata
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 830 kJ / 199 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Mousse alle fragoline di bosco
4h 30min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2h 35min
Parfait di fragole
3 godz. 15 min
Mousse all'albicocca
3 godz. 30 min
Mini cheesecake
4h 15min
Mousse fragole e limone
8hod. 15min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30min
Panna cotta
6h 30 min
Panna cotta ai mirtilli
6h 30 min