Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di acqua
- 100 g di fragole
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 grammi di gelatina in fogli, precedentemente ammollata e strizzata
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 830 kJ / 199 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Salsa al gianduia
15 Min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1h 45min
Mousse fragole e limone
8h 15 min
Brulé alle mele
15 Min
Mousse lime e menta
2h 30min
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4h 25min
Cheesecake cotta alle fragole
1h 30min
Mousse ai due cioccolati
15 Min
Cheesecake cioccolato e salsa ai kiwi
7 godz. 50 min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2sa 15 dk
Cheesecake al limone
5h 25 min.
Panna cotta al caffè
4h 20min