Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di acqua
- 100 g di fragole
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 grammi di gelatina in fogli, precedentemente ammollata e strizzata
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 830 kJ / 199 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Mousse di crema inglese al cioccolato
15min
Mousse di fragole (per 2 persone)
4 Std. 15 Min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3h 30min
Panna cotta
6h 30min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 Std. 35 Min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2h 35 min
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4h 25min
Mini cheesecake alla banana
2h 30 min
Mousse ai mirtilli
3h
Crema di pere e cioccolato
55min
Crema yogurt, mascarpone e limone
10 min