Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane barese
6h 15min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Il pane di Altamura
4 godz.