Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Il pane di Altamura
4 godz.
Pane al semolino
4 godz.
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane al rosmarino
10h 55 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane con farina di mais
5sa 5 dk
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min