Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Blätter Gelatine
- 150 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 250 g Milch
- 40 g Zucker
- 20 g Mohn
- 2 Eigelb
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2108 kJ / 504 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pistazien-Pudding
2 Std. 40 Min
Gefüllte Schokoladeneier auf Erdbeer-Vanille-Ragout
4 godz. 30 min
Marzipan-Pudding
2 godz. 20 min
Eierlikörmousse
8h 30 phút
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Zimtmousse
5h 40min
Limettencreme
45min
Waldmeister-Panna-Cotta
5 Std. 15 Min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7 Std.
Nougat-Panna-Cotta
4 godz. 15 min
Quarkmousse mit weißer Schokolade
1sa 10 dk
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50min