Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rhabarberboden
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 130 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 3 Eier
- 150 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 500 g Rhabarber, in Stücken (2 cm)
- 60 g brauner Zucker
Marzipancreme und Fertigstellung
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 500 g Magerquark
- 250 g Mascarpone
- 100 g Zucker
- 100 g Orangensaft
- 25 g Zitronensaft
- 50 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- 200 g Sahne
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- Mandeln, gehobelt, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1553 kJ / 371 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4h 15min
Marzipan-Quadrate
2h 40min
Rumtorte
4h
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30min
Rhabarber-Mandel-Torte
4h 30min
Blaubeerkuchen
3h 30min
Topfentorte mit Birnen
4h 30min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 godz. 20 min
Möhren-Marzipan-Kuchen
1 godz. 20 min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h
Kirsch-Marzipan-Muffins
45 min
Stachelbeer-Baiser
1 godz. 10 min