Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 3 œufs
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 500 g d'eau
- 600 g de saucisson de Lyon à cuire
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1718 kJ / 411 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Bugnes du carnaval
3 Std. 35 Min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Saucisse de morteau briochée
5 Std. 25 Min
Quenelles nature sauce nantua
3 godz. 40 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.
Galette briochée aux pralines roses
7h 25 min
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Gougères
45min