Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 3 œufs
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 500 g d'eau
- 600 g de saucisson de Lyon à cuire
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1718 kJ / 411 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Fougasse aux grattons
2 Std.
Galette bressane
13 Std.
Saucisson brioché
2sa 50 dk
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min
Saucisse de morteau briochée
5h 25min
Pâte de coings
1h 45min