
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 3 œufs
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 500 g d'eau
- 600 g de saucisson de Lyon à cuire
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 411 kcal / 1718 kJ
- Protein
- 17.8 g
- Tuk
- 26.4 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Saucisse de morteau briochée
5hod. 25min
Gratin de courge
1hod.
Fougasse aux grattons
2hod.
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1hod. 15min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1hod.
Saucisson brioché
2hod. 50min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Quenelles nature sauce nantua
3hod. 40min
Tarte à la praline
3hod. 20min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3hod. 15min
Bugnes du carnaval
3hod. 35min
Bugnes à la fleur d'oranger
3hod. 25min