Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 3 œufs
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 500 g d'eau
- 600 g de saucisson de Lyon à cuire
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1718 kJ / 411 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Quenelles nature sauce nantua
3u. 40min
Cervelle de canuts
12h
Quenelles de semoule et lard en gratin
1u.
Saucisson brioché
2h 50min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Pâté en croûte
7 godz. 45 min
Pâté en croûte à la châtaigne
13 godz. 30 min
Galette bressane
13 Std.
Saucisse de morteau briochée
5 Std. 25 Min
Tarte à la praline
3h 20min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Gougères
45 min