Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'oignon
- 20 g de beurre doux
- 300 g de rognons de veau, épluchés, dénervés et coupés en morceaux
- 1 c. à café bombée de farine de blé
- 200 - 250 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 feuille de laurier frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de vin de madère
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 brins de persil plat frais et hachés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1860 kJ / 445 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Osso-buco
1h 20 min.
Lapin à la moutarde
1 godz.
Gibelotte de lapin
1h 35min
Joues de porc à la bière
1 godz. 10 min
Lapin marengo
1 godz.
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 godz. 10 min
Sauce gribiche
15 Min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Rognons de veau au xérès
25 Min
Pintade au chou
1 godz. 10 min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min