Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Protein
- 48.9 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 400.5 mg
Alternativní recepty
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef stroganoff
35 Min
Beef "Burgundy"
40min
Butter chicken
55min
Shepherd's pie
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Meatloaf with red sauce
1 Std. 15 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Beef goulash with dumplings
1u. 45min
Chicken velouté meal
40min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min