Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Protein
- 48.9 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 400.5 mg
Alternativní recepty
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Chicken velouté meal
40 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1u. 15min
Meat stock paste
45 min
Chicken à la king
40 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Creamy honey mustard chicken
1u.
Beef stew with buttermilk dumplings
1u. 40min