Gluten free spinach and lemon pasta

Gluten free spinach and lemon pasta

3.7 3 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 1hod. 20min
4 portions

Suroviny

Pasta
  • lupin flour (see Tips)
    150 g
  • gluten free cornflour plus extra for dusting
    70 g
  • xanthan gum
    1 ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • fresh spinach leaves
    60 g
  • salt
    2 tsp
  • eggs
    2
  • water
    2040 g
Lemon sauce
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
    50 g
  • water
    500 g
  • green asparagus cut into pieces (approx. 4 cm)
    2 bunches
  • garlic clove
    1
  • unsalted butter
    30 g
  • full cream milk
    120 g
  • mascarpone cheese
    250 g
  • lemon juice only (approx. 20 g)
    ½
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • lemon oil to serve (optional)

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 594.3 kcal / 2496.5 kJ
Protein 27.4 g
Tuk 43.5 g
Sacharidy 19.2 g
Vláknina 9.3 g
Nasycený tuk 23.2 g
Sodík 1498 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...