Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g fresh spinach leaves
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 2040 g water
Lemon sauce
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 500 g water
- 2 bunches green asparagus, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 250 g mascarpone cheese
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemon oil, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2496.5 kJ / 594.3 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 1498 mg
Alternativní recepty
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto verde
45min
Beetroot salad
10 Min
Mushroom risotto
30min
Rice salad
1h
Vegan parmesan shards
3h 55 min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
Žádné hodnocení
Gluten free pasta
50min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2h
Gluten free breakfast pizza
1h 20min
Acai berry bowl
10 Min