Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les pâtes fraîches
- 240 g d'eau
- 40 g de fleurs de courgette, sans tige et pistil
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de semoule de blé dur
La sauce aux courgettes
-
2
oignons nouveaux, coupés en morceaux
nebo 2 poireaux, coupés en morceaux - 2 courgettes, détaillées en julienne
- 10 g de fleurs de courgette, sans tige et pistil
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2205 kJ / 527 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 98.3 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 5.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto de printemps
55min
Velouté de courge musquée au tofu soyeux
45 Min
Pommes de terre Madras
50min
Quiche à l’ail nouveau et vinaigre balsamique
1 Std. 45 Min
Gnocchi de pois chiches à la bolognaise
1 Std. 15 Min
Pâtes fraîches sans œufs
1 Std. 35 Min
Pâtes en dôme de jambon
1 Std. 30 Min
Pâtes fraîches au basilic
40 Min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1 Std. 15 Min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Soupe d'artichaut mentholée
10min
Risotto parfumé aux herbes
30 min