Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sablée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 140 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1000 g de rhubarbe, émincée en fines tranches
- 160 g de sucre roux
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2362 kJ / 565 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 90.9 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Streusel
2h
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1 Std. 10 Min
Tarte à la rhubarbe
1h
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12 godz.
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 godz. 15 min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2h
Compote de rhubarbe
1 Std. 5 Min
Gâteau aux quetsches
45 Min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Tarte aux mirabelles
50 min
Tartelettes aux quetsches
45 Min