Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cèpes frais
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de beurre doux
- 30 g d'oignon jaune
- 170 g de farine de blé
- 800 g de lait entier, à température ambiante
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 - 500 g de chapelure
- 3 œufs, battus
- 300 g d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1446 kJ / 346 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Poire rôtie au chèvre
25 Min
Nems de crevettes et émulsion d'ananas
45 min
Sauce soubise
30 min
Farofa
15 min
Soufflés de topinambours
55min
Tarte aux 3 légumes
1h 25min
Tarte printanière
50min
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Bouchées à la reine au tofu fumé
1 godz.
Rillettes de poisson blanc
55min
Burger façon tartare
4 godz.