Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g de viande d'agneau, sans os et dénervée, en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail
- 50 g de céleri branche, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de carotte, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de romarin frais, lavé et séché
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin rouge
-
150
g de tomates allongées, type San Marzano, coupées en morceaux (2-3 cm)
nebo 150 g de tomate pelée au jus - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 360 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2586 kJ / 618 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 73.9 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Beef and ale pie
3 Std. 20 Min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1h 25min
Soupe au citron vert
40 min
Goulasch
50min
Barbue façon meunière
50min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Veau aux olives
1h
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Cannellonis à la ricotta
55min
Couscous d'agneau et légumes
1h 10min