
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de pecorino coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g de viande d'agneau, sans os et dénervée, en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail
- 50 g de céleri branche coupé en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de carotte coupée en morceaux (2-3 cm)
- 100 g d'oignon coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de romarin frais lavé et séché
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin rouge
-
150
g de tomates allongées, type San Marzano, coupées en morceaux (2-3 cm)
nebo 150 g de tomate pelée au jus - 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 360 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 618 kcal / 2586 kJ
- Protein
- 34.9 g
- Tuk
- 20.3 g
- Sacharidy
- 73.9 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poisson cuit dans des feuilles de bananier à la Yucatán avec du riz au maïs
Žádné hodnocení
Macaronade
2hod. 30min
Gâteau de pâtes all'arrabbiata
1hod. 35min
Ragoût de langouste
1hod. 35min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1hod.
Macaroni à la bolognaise
35min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1hod.
Gambas
30min
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Estouffat toulousain
2hod.
Cannellonis à la ricotta
55min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1hod.