Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g de viande d'agneau, sans os et dénervée, en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail
- 50 g de céleri branche, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de carotte, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de romarin frais, lavé et séché
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin rouge
-
150
g de tomates allongées, type San Marzano, coupées en morceaux (2-3 cm)
nebo 150 g de tomate pelée au jus - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 360 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2586 kJ / 618 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 73.9 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannellonis à la ricotta
55min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
La véritable moussaka
2h 30min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h
Gratin de pomme de terre, tomate et kefta, sauce au poivron
1 Std. 35 Min
Penne aux moules
1h 5min
Macaronade
2h 30min
Moussaka
2h 30min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1sa 25 dk
Cannelloni au brocciu
1h
Couscous d'agneau et légumes
1sa 10 dk