Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 160 g d'oignons grelot
- 25 g d'huile d'olive
- 750 g de viande de bœuf à braiser
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 120 g de vin rouge
- 1 orange, zeste et jus
- 50 g de concentré de tomate
- 30 g d'eau
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de romarin frais
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1997 kJ / 478 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Poulet sauce San Fernando
55min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 min
Bœuf à l'orange
1h 25min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Biryani de dinde
8 godz. 50 min
Bœuf aux cacahuètes
25 min
Estouffat toulousain
2h
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45min
Veau aux poivrons à la sauce piquante
45min
Bœuf aux champignons
30 min
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Bœuf Stroganov
55min