Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 35 g d'huile d'olive
- 600 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
-
2
pincées d'origan déshydraté
nebo 2 pincées d'origan frais - 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- 320 g de pâtes sèches, type langues d'oiseau
- 1 bâton de cannelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3508.2 kJ / 838.5 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 47.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1h 10min
Poulet à l'ail
50min
Ma moussaka "désorientée"
1h 30min
Goulasch
50min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Stifado de bœuf
1h 30min
Bœuf à l'orange
1h 25min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30min
Estouffat toulousain
2h
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Bœuf Stroganov
55min