Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g de aceite de oliva
- 35 g de vinagre de vino tinto
- 50 g de salsa de soya
- ½ cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de hierbas finas secas
- 50 g de lechuga francesa, troceada
- 20 g de lechuga orejona, troceada
- 20 g de lechuga frisée, troceada
- 20 g de lechuga de hoja de roble, troceada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1068 kJ / 267 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Botana fresca de surimi
10 min
Ensalada de ejotes navideños
1 Std. 10 Min
Dip de jitomates deshidratados
5 menit
Pay de atún
1 godz. 40 min
Dip de ostiones y espinaca
15 min
Tapenade rústico
10 min
Dip de espinaca y alcachofa
20min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1j
Aguachile de pepino y palmitos
15 min
Botana de queso y ostiones ahumados
2 Std.
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Aderezo de mostaza y balsámico
5 menit