Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos (consultar lista FACE)
- 200 g de galletas sin gluten tipo maría (consultar lista FACE)
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para untar)
- 75 g de azúcar
- 3 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1857 kJ / 380 kcal
- Protein
- 5.87 g
- Sacharidy
- 34.14 g
- Tuk
- 24.15 g
- Vláknina
- 3.55 g
Alternativní recepty
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2 Std. 15 Min
Bizcocho de chocolate con base crujiente de sarraceno
1h 10 min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1h 30min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 min
Bizcocho de avellanas y chocolate con leche
1 Std. 5 Min
Brownie muffins de nueces y plátano (sin gluten)
40 min
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50 min
Bizcocho almendrado con cobertura de chocolate blanco (sin gluten)
2 Std. 50 Min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h
Tortitas sin gluten
40 min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50 min