
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas y en trozos) (ver sugerencia)
- 3 diente de ajo
- 2 clavos
- 1 ramita de tomillo fresco
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 guindilla fresca pequeña sin semillas (volitelně)
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 huevos
- 150 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- mayonesa para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 154 kcal / 644 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 12.7 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Canelones
13hod. 30min
Alioli
10min
Suspiros de bacalao
30min
Buñuelos de viento
1hod.
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1hod. 10min
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1hod. 30min
Calamares rellenos
2hod.
Croquetas de pollo y jamón
6hod. 40min
Croquetas de pollo asado con curry
8hod. 45min
Croquetas de cocido madrileño
9hod. 15min