Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas y en trozos) (ver sugerencia)
- 3 diente de ajo
- 2 clavos
- 1 ramita de tomillo fresco
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 guindilla fresca pequeña sin semillas (volitelně)
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 huevos
- 150 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- mayonesa para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Canelones
13 Std. 30 Min
Alioli
10 min
Buñuelos de viento
1h
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 Min
Croquetas de cocido madrileño
9ωρ. 15 λεπτ.
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Croquetas de pollo y jamón
6 Std. 40 Min
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1h
Croquetas de pollo asado con curry
8 Std. 45 Min