![Buñuelos de bacalao especiados Buñuelos de bacalao especiados](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18B374FE-C52B-44A6-90DF-4DFBCF70C4C4/Derivates/e2963f73-8c18-4d47-b1a0-163bff1a45e7.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas y en trozos) (ver sugerencia)
- 3 diente de ajo
- 2 clavos
- 1 ramita de tomillo fresco
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 guindilla fresca pequeña sin semillas (volitelně)
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 huevos
- 150 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- mayonesa para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canelones
13h 30min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Alioli
10min
Buñuelos de viento
1 Std.
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 Std. 45 Min
Suspiros de bacalao
30 Min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Pestiños borrachuelos
50 min
Croquetas de pollo y jamón
6 Std. 40 Min
Pestiños andaluces
1 Std.