Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas y en trozos) (ver sugerencia)
- 3 diente de ajo
- 2 clavos
- 1 ramita de tomillo fresco
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 guindilla fresca pequeña sin semillas (volitelně)
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 huevos
- 150 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- mayonesa para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 godz. 30 min
Croquetas de pollo y jamón
6u. 40min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Canelones
13u. 30min
Suspiros de bacalao
30 min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 godz. 45 min
Calamares rellenos
2h
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Croquetas de pollo asado con curry
8h 45min