Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Peterli (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- ½ Bund Schnittlauch (ca. 10 g), in Stücken (3 cm)
- 100 g Salsiz (1 Stück), in Stücken (2 cm)
- 75 g Weissbrot, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 75 g Speckwürfeli
- 1 EL Bratbutter
- 200 g Mehl
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 50 g Milch
- 300 g Wasser
- 2 Eier
- 8 Blätter Krautstiel, weiss, dicke Rippe herausgeschnitten, halbiert
- 150 g Vollrahm
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2945 kJ / 705 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bündner-Spätzli
45min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Knöpfli
50min
Knöpfli
50min
Älpler Magronen
45min
Rhabarberwähe
55min
Aprikosenwähe
1h 10 min
Käsewähe
50min
Zwiebel-Käsewähe
1 Std. 15 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min
Berner Rösti
40min