Zařízení & příslušenství
Glacé "Viennetta" mit Vanille und Schoggi
Příprava 30min.
Celkový 8hod. 50min.
10 Portionen
Suroviny
Glacé "Viennetta
-
dunkle Schokolade150 g
-
Eiweiss6
-
Puderzucker200 g
-
Vollrahm, gekühlt sehr kalt1000 g
-
Vanilleextrakt1 EL
Schokoladen-Sauce
-
dunkle Schokolade, 70 % Kakao250 g
-
Vollmilch160 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
7 g
Kalorie
2803 kJ /
674 kcal
Tuk
49 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Alles Schoggi!
45 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min.
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4hod. 40min.
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4hod. 50min.
Bananen-Glace mit Erdnussbutter und Schokolade
8hod. 10min.
Burger-Brötchen
1hod. 45min.
Nidletäfeli
2hod.
Schoggi-Roulade mit Orange
3hod. 45min.
Schokoladenglace
12hod.
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min.
Caramel-Glacé
9hod.
Schwarzwäldertorte
2hod. 30min.
Wiener Schoggi-Sablés
50min.