Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauerteig
- 75 g Vollkornmehl
- 75 g Wasser
- 15 g frische Hefe
Teig
- 250 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 150 g Vollkornmehl
- 350 g Weissmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 10 g frische Hefe
- 150 g Baumnüsse, geschält
- 1 TL Salz
- Weissmehl für die Arbeitsfläche
Backvorgang
- 200 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 19.88 g
- Tuk
- 5.26 g
- Vláknina
- 2.15 g
Alternativní recepty
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Irisches Buttermilchbrot
45 Min
Karotten-Nuss-Brot
2h 10 min
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Beerentarte
Žádné hodnocení
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Baumnussguetzli
1 Std. 15 Min
Fünfkorn-Brot
1h 50 min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
UrDinkel Brot
11 godz.