Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauerteig
- 75 g Vollkornmehl
- 75 g Wasser
- 15 g frische Hefe
Teig
- 250 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 150 g Vollkornmehl
- 350 g Weissmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 10 g frische Hefe
- 150 g Baumnüsse, geschält
- 1 TL Salz
- Weissmehl für die Arbeitsfläche
Backvorgang
- 200 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 19.88 g
- Tuk
- 5.26 g
- Vláknina
- 2.15 g
Alternativní recepty
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Irisches Buttermilchbrot
45min
Leinsamenbrot
1h 30min
Landbrot Backhausart
2h
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Kräuterlikör
169 Std.
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Karotten-Nuss-Brot
2h 10min
UrDinkel Brot
11h
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min