Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 200 g di vino bianco
- 30 g di zucchero di canna
- 6 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di cipolline rotonde piccole
- 6 grani di pepe nero
- 400 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 16246 kJ / 3883 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 400 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Antipasto piemontese
25min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Conserva di datterini e verdure
7 godz.
Zucchine piccanti
55min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Carciofini sott'olio
721 Std. 30 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min