Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 200 g di vino bianco
- 30 g di zucchero di canna
- 6 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di cipolline rotonde piccole
- 6 grani di pepe nero
- 400 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 16246 kJ / 3883 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 400 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Vitello tonnato
24h 45min
Carciofini sott'olio
721h 20min
Zucchine piccanti
55 Min
Pomodorini al naturale
1h
Composta di cipolle rosse
2 godz.
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Conserva di pomodoro con olive
1 godz. 30 min