Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Pere sciroppate
721h 20min
Confettura di mirtilli
55 Min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Composta di cipolle rosse
2 Std.
Pesche sciroppate
721h 20min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min