Giardiniera sott'aceto
TM5 TM6

Giardiniera sott'aceto

2.8 (17 hodnocení)

Suroviny

  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale
  • 150 g di cipolline borettane
  • 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
  • 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
  • 150 g cimette di cavolfiore
  • 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
  • 8 grani di pepe nero

Nutriční hodnoty
na 1 Ricetta completa
Kalorie
1301 kJ / 311 kcal
Protein
38 g
Sacharidy
16 g
Tuk
11 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty