
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa di verdure miste agrodolci
744hod. 45min
Marmellata di pomodori verdi
25hod. 10min
Maionese
10min
Confettura di fragole classica
1hod. 5min
Roastbeef
55min
Sale agli aromi
10min
Composta di pomodori e capperi
1hod.
Cipolline sott'olio
361hod. 10min
Peperoncini farciti sott'olio
721hod. 20min
Funghetti sott'olio
721hod.
Conserva di pomodoro classica
7hod. 20min
Salsa verde "Bagnet"
15min