Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Conserva di datterini e verdure
7h
Composta di cipolle rosse
2 Std.
Dado di carne
45 Min
Sale agli aromi
10min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Pere sciroppate
721h 20min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Conserva di pomodoro classica
7h 20min