Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sarde in saor
25 godz.
Funghetti sott'olio
721h
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Composta di pomodori e capperi
1h
Conserva di datterini e verdure
7h
Pomodori secchi sott'olio
721h
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Sugoli di uva
1h
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30 min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h