Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 pilons de poulet, avec la peau
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (thym citron, ciboulette, origan et romarin par ex..)
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 60 g de jus de citron
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1193 kJ / 285 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 0.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1h 25 min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5 min
Poulet farci de Noël
2h 20 min
Curry de poulet du Mozambique
45 min
Poulet à la sauce épicée
50 min
Poulet rôti farci
1u. 50min
Daurade à l'ail
40 min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5 min
Ailerons de poulet marinés
1h 30min
Poulet aux citron et amandes
1h 5 min
Côtelettes d'agneau à l'origan, salade jaune
55 min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min