Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 poulet, découpé à cru (hauts de cuisse, bas de cuisse et filets, soit 6 morceaux)
- 95 g d'huile d'olive
- 30 g de gingembre frais
- 1 c. à café de zeste de citron vert
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g d'eau
- 700 g de pommes de terre nouvelles
- 400 g de carottes nouvelles, coupées en biseau
- 16 figues sèches
- 300 g de petits pois frais
- 200 g de fèves fraîches
- 5 g de fécule de maïs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2870 kJ / 683 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 godz. 5 min
Tajine de veau aux coings
1 godz. 10 min
Soupe harira
40 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Thieboudienne de poisson
50 min
Couscous de veau
1 godz. 25 min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55 Min
Riz espagnol aux fruits de mer
40 Min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 godz. 5 min
Couscous marocain
50 min
Tajine de poulet au citron confit
3h
Paëlla aux fruits de mer
1 godz. 5 min