Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. à soupe de farine blanche type 45
- 300 g de viande de lapin, en morceaux
- 1 échalote, coupée en deux
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc sec
-
1
cube de bouillon de viande
nebo 1 c. à café de fond de viande maison - 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 grenade, épluchée et égrenée
- 1200 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 320 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 56.9 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jus orange carotte poire
10 Min
Jus d'orange, papaye et clou de girofle
10 Min
Jus de poire
2h 25min
Lasagnes à la béchamel au camembert
1h
Jus de pomme épicé
5 Min
Côtelettes d'agneau à la crème
3h
Poisson grillé à l'africaine avec riz et salade de tomates
45 Min
Spaghetti à la betterave, aux noix et au bleu
1h
Jus acidulé pomme-framboise
10 Min
Nectar poire orange cannelle
5 Min
Jus ananas gingembre
15 Min
Poulet rôti farci
1 godz. 50 min