Zařízení & příslušenství
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
Příprava 55min.
Celkový 4hod. 55min.
10 portions
Suroviny
Jelly
-
unsalted butter for greasing
-
gold strength gelatine leaves4
-
water plus extra chilled water for soaking gelatine220 g
-
caster sugar300 g
-
lemon juice only½
-
salt1 pinch
-
rose water1 tsp
-
natural red food colouring (optional)4 drops
Cake
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing130 g
-
whole nutmeg1
-
pistachios80 g
-
dark chocolate100 g
-
raw almonds400 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
brown sugar180 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
natural yoghurt plus extra to serve250 g
-
icing sugar20 g
-
cornflour20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
61.5 mg
Protein
13 g
Kalorie
2854.9 kJ /
679.7 kcal
Tuk
43.9 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
13.3 g
Sacharidy
60.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Fruity pear mince tarts
2hod. 30min.
Lemon meringue cupcakes
1hod. 30min.
Lemon meringue pie
3hod.
Custard
10min.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2hod.
Steamed chocolate and prune puddings
1hod. 30min.
Mini French apple cakes
1hod. 35min.
Steamed ginger puddings
40min.
Almond addiction
1hod.
Chocolate fondant cake
40min.
Sticky date pudding
1hod. 30min.
Caribbean carrot cake
2hod. 10min.