Kompatibilní verze
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jelly
- unsalted butter, for greasing
- 4 gold strength gelatine leaves
- 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
- 300 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch salt
- 1 tsp rose water
- 4 drops natural red food colouring (optional)
Cake
- 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 1 whole nutmeg
- 80 g pistachios
- 100 g dark chocolate
- 400 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 180 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 20 g icing sugar
- 20 g cornflour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2854.9 kJ / 679.7 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 60.5 g
- Tuk
- 43.9 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 61.5 mg
Alternativní recepty
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Gluten free scones
30 min
Custard
10 min
Sweet shortcrust pastry
1h 50 min
Shortcrust pastry
5 Min
Steamed coconut custards
45 min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40 min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Samosa with fresh tomato chutney
2 godz.
Crème brûlée
7h
Lemon delicious
1h 5min
Orange and almond cake
2h 20min