Crispy bread with tapenade
TM6 TM5 TM31

Crispy bread with tapenade

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 1 wholemeal bread loaf, cut into slices and crusts removed
  • extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
  • 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g pickled capers, drained
  • 3 garlic cloves
  • 100 g roasted pine nuts
  • 60 g pitted Kalamata olives
  • 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1992.3 kJ / 474.3 kcal
Protein
18.2 g
Sacharidy
41.6 g
Tuk
24.5 g
Nasycený tuk
5.6 g
Vláknina
8 g
Sodík
771.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty