Zařízení & příslušenství
Crispy bread with tapenade
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
771.8 mg
Protein
18.2 g
Kalorie
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Tuk
24.5 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
5.6 g
Sacharidy
41.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Moroccan lamb with pilaf
5hod. 40min.
Beetroot salad
10min.
Anise-cured salmon
14hod. 10min.
Moroccan harira soup with chicken
55min.
Double ginger and pear cake
1hod. 35min.
Chilli raita potato salad
55min.
Thandi
5min.
Kashmiri garlic naan
1hod. 50min.
Smoked mussels with Pernod sauce
35min.
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2hod. 50min.
Bengali fish cakes
1hod. 20min.
Traditional hommus
25hod. 5min.