Zařízení & příslušenství
Crispy bread with tapenade
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
771.8 mg
Protein
18.2 g
Kalorie
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Tuk
24.5 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
5.6 g
Sacharidy
41.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Almond thins
25min.
Cream cheese spread with radishes
5min.
Stuffed tomatoes
50min.
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2hod. 30min.
Green goodness soup
10min.
Hungarian goulash
1hod. 30min.
Ratatouille
40min.
Potato cakes
45min.
Chicken and feijoa curry
35min.
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11hod. 30min.
Almond biscotti
3hod. 30min.
Silverbeet and mushroom calzone
2hod.