
Zařízení & příslušenství
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
Příprava 30min
Celkový 1hod. 10min
14 portions
Suroviny
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
ghee plus extra, melted, for brushing (see Tips)80 g
-
natural yoghurt2 tbsp
-
water50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh coriander leaves and stalks only8 sprigs
-
carrot cut into quarters100 g
-
potato cut into cubes (3 cm)100 g
-
fresh green chillies trimmed and cut into halves2
-
frozen green peas100 g
-
olive oil1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)3 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
fresh curry leaves10 - 20
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
lemon juice1 ½ tbsp
-
salt¼ - ½ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
162.5 kcal /
682.5 kJ
Protein
3.8 g
Tuk
8.6 g
Sacharidy
17.5 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sodík
275.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Flavours of India
98 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland