Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 227.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Béarnaise sauce
10 min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Caesar salad dressing
10 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Spiced lamb flatbread
2 godz.