Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 227.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Smoked trout pâté
3h 15 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Parmesan gelato
4h 30 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Apricot liqueur
1h
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4hod. 55min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Frozen mojito cheesecake
24h 25 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20 min
Leek and smoked salmon dip
55min