Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 227.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chilli lime sauce
5min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3hod. 10min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 Std.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28hod. 20min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Duck and cherry salad
45 min
Gougère puffs with salmon mousse
25hod. 35min
Leek and smoked salmon dip
55min