Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 200 g roasted red capsicums (see Tips)
- 1 - 2 tsp chilli powder
- 1 - 2 tsp sea salt flakes
- ½ tsp freshly ground pepper
- 300 g boneless lamb shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g beef chuck steak, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g pork shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- olive oil, for brushing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 565 kJ / 134 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Sopapilla
1h 10min
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4sa 30 dk
Mixed meat rillettes
4h 10min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Sparkling white sangria punch
24 Std. 30 Min
Southern-style chilli with cornbread
2h 55 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Gratin dauphinois
50 min