Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 200 g roasted red capsicums (see Tips)
- 1 - 2 tsp chilli powder
- 1 - 2 tsp sea salt flakes
- ½ tsp freshly ground pepper
- 300 g boneless lamb shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g beef chuck steak, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g pork shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- olive oil, for brushing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 565 kJ / 134 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Prune jam
55 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Hazelnut Bavarian
6u. 25min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Spaetzle
35 min
Cachupa with pork and beans
Žádné hodnocení
Steak tartare
30 min
Chicken skewers and rice
40 min
Cherry margarita
25 min
Poppy seed torte
5h
Spiralised vegetable soup
9 Std.