Zařízení & příslušenství
Basic kimchi
Příprava 20min.
Celkový 144hod. 20min.
1000 g
Suroviny
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds700 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
fish sauce or coconut aminos (see Tips)30 g
-
piece fresh ginger cut into slices10 g
-
garlic cloves peeled and cut into slices4
-
carrots cut into pieces2
-
pear cored and cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
shiro (white) miso paste2 tbsp
-
chilli broad bean paste70 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1000 g
Sodík
65023.4 mg
Protein
28.1 g
Kalorie
2133.1 kJ /
509.8 kcal
Tuk
8.3 g
Vláknina
23.8 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
94.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Coulibiac salmon pie
2 godz. 40 min
Quick fruit sorbet
10 min
Baharat spice mix
5 min
Indian mustard
15 min
Miso soup
30 min
Apple and ginger paste
6 godz. 15 min
Spiked and spicy veggie juice
10 min
Sgroppino
5 min
Rosy glow smoothie
10 min
Magic bean chocolate cake
1 godz. 40 min