Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g water
- 150 g sea salt
- 30 g fish sauce or coconut aminos (see Tips)
- 10 g piece fresh ginger, cut into slices
- 4 garlic cloves, peeled and cut into slices
- 2 carrots, cut into pieces
- 1 pear, cored and cut into slices
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 tbsp shiro (white) miso paste
- 70 g chilli broad bean paste
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 2133.1 kJ / 509.8 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 94.2 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 23.8 g
- Sodík
- 65023.4 mg
Alternativní recepty
Kimchi
149h
Ras el hanout
10 min
Gwinganna mushroom pâté
20 min
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Vegan 'pulled pork'
20 min
Nut butter dressing
5 Min
Brown Rice Milk
10 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
All-Purpose Meat Rub
5 Min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25 min
Almond milk powder
30 min
Seeded bread loaf
3h 20min