Basic kimchi
TM6 TM5 TM31

Basic kimchi

3.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
  • 2500 g water
  • 150 g sea salt
  • 30 g fish sauce or coconut aminos (see Tips)
  • 10 g piece fresh ginger, cut into slices
  • 4 garlic cloves, peeled and cut into slices
  • 2 carrots, cut into pieces
  • 1 pear, cored and cut into slices
  • 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 2 tbsp shiro (white) miso paste
  • 70 g chilli broad bean paste

Nutriční hodnoty
na 1000 g
Kalorie
2133.1 kJ / 509.8 kcal
Protein
28.1 g
Sacharidy
94.2 g
Tuk
8.3 g
Nasycený tuk
1.2 g
Vláknina
23.8 g
Sodík
65023.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty