![Basic kimchi Basic kimchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/524ed467-ba89-4dee-a788-9f490f110cdd/Derivates/752cab85-553e-44c6-af4e-e604f4c7b57a.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g water
- 150 g sea salt
- 30 g fish sauce or coconut aminos (see Tips)
- 10 g piece fresh ginger, cut into slices
- 4 garlic cloves, peeled and cut into slices
- 2 carrots, cut into pieces
- 1 pear, cored and cut into slices
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 tbsp shiro (white) miso paste
- 70 g chilli broad bean paste
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 2133.1 kJ / 509.8 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 94.2 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 23.8 g
- Sodík
- 65023.4 mg
Alternativní recepty
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Vegan almond dip
5min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Chilli oil
25 min
Pil pil sauce
5min
Cheat's Sriracha sauce
168h 30min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Rasam
20 min
Bread pastry
55 min
Kimchi butter
1 godz. 10 min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min