Basic kimchi

Basic kimchi

2.7 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 144hod. 20min.
1000 g

Suroviny

  • Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds
    700 g
  • water
    2500 g
  • sea salt
    150 g
  • fish sauce or coconut aminos (see Tips)
    30 g
  • piece fresh ginger cut into slices
    10 g
  • garlic cloves peeled and cut into slices
    4
  • carrots cut into pieces
    2
  • pear cored and cut into slices
    1
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    4
  • shiro (white) miso paste
    2 tbsp
  • chilli broad bean paste
    70 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1000 g

Sodík 65023.4 mg
Protein 28.1 g
Kalorie 2133.1 kJ / 509.8 kcal
Tuk 8.3 g
Vláknina 23.8 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 94.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...