Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 150 g Zartbitterschokolade (50 % Kakaoanteil), in Stücken
- 240 g Dinkelkörner
- 150 g Vollrohrzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 5 Eier
- 1 TL Backpulver
- 2 Dosen Birnen, abgetropft, in Stücken (ca. 2 cm)
- 500 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 2 Päckchen Sahnesteif
- 250 g Sauerrahm
- Schokoladenraspel, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 930 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4h 30min
Schlosserbuben
9 Std.
Zwetschkenfleck
1 godz. 30 min
Apfel-Nuss-Torte
4h 30min
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2h 30min
Beerenfrucht-Bienenstich
6 Std. 30 Min
Birnen-Nuss-Kuchen
1 godz. 45 min
Rhabarber-Mandel-Torte
4h 30min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3h
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h
Topfentorte mit Birnen
4h 30min
Apfelkuchen satt
1 godz. 30 min