Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 200 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 400 g Haselnüsse
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 170 g Zucker
- 2 TL Backpulver
- 40 g Mandellikör, z.B. Amaretto
Belag
- 750 g Schmand
- 3 Päckchen Vanillezucker oder 3 EL selbstgemachter Vanillezucker
- 1 Päckchen gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (à 30 g)
- 3 Mangos, reif (à 200 g), geschält, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2963 kJ / 706 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 56 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Kirschlasagne
45 min
Beerenfrucht-Bienenstich
6sa 30 dk
Aprikosen-Mandel-Torte
3 Std.
Gedeckter Apfelkuchen
1 godz. 30 min
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4 Std. 30 Min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 Std. 30 Min
Erdbeer-Zitronen-Torte
5 Std.
Kiba-Crunch-Kuchen
5 Std. 35 Min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1 godz. 30 min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3 Std.
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1 Std. 10 Min
Schoko-Kirsch-Kuchen mit Amarettini-Streusel
1 godz. 30 min