Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 200 g red onions (100 g quartered, 100 g thinly sliced)
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp brown sugar
- 2 tsp fine sea salt
- 3 Tbsp lemon juice
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1000 g water
- 300 g dried pasta, coloured
- 1 fennel bulb, thinly sliced (180 g)
- 4 celery stalk, thinly sliced (150 g)
- 200 g salami, cut in thin strips
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Sweet and sour chicken with rice
40min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2h 30min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 Min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Chicken Pizzaiola
50min
Curry and Coconut Risotto
35min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min