Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g avelã torrada
- 500 g água
- 300 g ervilhas de quebrar
- 200 g ervilhas descongeladas
- 2 c. chá de sal
- 2 trutas salmonadas frescas e limpas (650g aprox.)
- 5 talos de funcho
- 50 g azeite
- 10 g mel
- 30 g vinagre
- 1 c. chá de mostarda à antiga
- 150 g bolbo de funcho cortado em lâminas finas
- 10 g cebolinho picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2078.9 kJ / 496.9 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1309.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango ao vapor com salada de kiwi, feta e couve kale
35 Min
Burrito Sushi - TM6
45 Min
Peixe miso com feijão-verde e puré de grão
3 Std.
Salmão e feijão-verde em papelote
35 Min
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Fritata a vapor com ervilhas e salmão fumado
45 Min
Dourada com amêijoas e camarão
45 Min
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30 Min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40 Min
Salmão ao vapor com arroz negro da Sena
1 Std. 15 Min
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35 Min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40 Min