Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g avelã torrada
- 500 g água
- 300 g ervilhas de quebrar
- 200 g ervilhas descongeladas
- 2 c. chá de sal
- 2 trutas salmonadas frescas e limpas (650g aprox.)
- 5 talos de funcho
- 50 g azeite
- 10 g mel
- 30 g vinagre
- 1 c. chá de mostarda à antiga
- 150 g bolbo de funcho cortado em lâminas finas
- 10 g cebolinho picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2078.9 kJ / 496.9 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1309.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuscuz de salmão e pepino
45min
Menu: Arroz de pimentos com gambas e Salada de fruta em papelote
40min
Peixe assado com curcuma e molho de tomate
30min
Perca com crosta de café
Žádné hodnocení
Salada de frango e espinafre
1 Std. 20 Min
Atum fresco com feijão-verde
30min
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
35min
Salmão com couve-romanesca, molho de laranja e romã
30min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50min
Carne de vaca picante com pera
50min
Salmão com tomate e molho amarelo
1 Std.
Gratinado italiano de carne picada e couve-flor
1 Std.