Abóbora assada com creme de hortelã e azeite de ervas aromáticas e avelã

5.0 2 rating
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
4 doses

Suroviny

  • abóbora-manteiga (1500 g aprox.)
    1
  • sal
    2 c. chá de
  • hortelã só as folhas
    5 pés de
  • coentros só as folhas
    10 g
  • azeite mais q.b. p/ untar e regar
    100 g
  • alho
    3 dentes de
  • limão raspa e sumo
    1
  • queijo-creme
    250 g
  • iogurte grego natural
    125 g
  • Avelã torrada picada grosseiramente, q.b. p/ servir

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1416 mg
Protein 8.8 g
Kalorie 2248 kJ / 537.3 kcal
Tuk 46.9 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 15.6 g
Sacharidy 25.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...