Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 120 g cebola roxa cortada em pedaços
- 5 g salsa
- 5 g aipo em rama
- 250 g vinho branco
- 25 g brandy
- 25 g vinho do Porto
- 50 g alho-francês cortado às rodelas
- 1 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 1 c. chá de folhas de alecrim
- 1 c. chá de alho seco laminado
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 perdizes cortadas em 4 pedaços
Escabeche
- 50 g azeite
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 1 c. chá de alho seco laminado
- 20 g vinagre balsâmico
- 30 g vinagre de vinho branco
- Salsa picada q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 93 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Granizado com leite de coco e fruta -TM5
Žádné hodnocení
Gaspacho
10 Min
Gaspacho de beterraba
50 min
Salmorejo
25 min
Açorda de poejos
40 min
Guisado de vitela coberto
3 Std. 30 Min
Cobbler de frutos do bosque
50 min
Frango com vinho e molho de romã
1 Std.
Sopa fria de morango com gelado de baunilha
10 Min
Cabrito no forno com migas de espargos
10 Std. 5 Min
Ensopado de borrego
1 Std.
Douradas com açorda de coentros
45 min