Perdiz de escabeche

Perdiz de escabeche

4.6 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 24hod.
4 doses

Suroviny

Marinada
  • cebola roxa cortada em pedaços
    120 g
  • salsa
    5 g
  • aipo em rama
    5 g
  • vinho branco
    250 g
  • brandy
    25 g
  • vinho do Porto
    25 g
  • alho-francês cortado às rodelas
    50 g
  • folhas de tomilho fresco
    1 c. chá de
  • folhas de alecrim
    1 c. chá de
  • alho seco laminado
    1 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • perdizes cortadas em 4 pedaços
    2
Escabeche
  • azeite
    50 g
  • malagueta vermelha s/ sementes
    1
  • alho seco laminado
    1 c. chá de
  • vinagre balsâmico
    20 g
  • vinagre de vinho branco
    30 g
  • Salsa picada q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 93 g
Kalorie 2540 kJ / 607 kcal
Tuk 18 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...