
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 120 g cebola roxa cortada em pedaços
- 5 g salsa
- 5 g aipo em rama
- 250 g vinho branco
- 25 g brandy
- 25 g vinho do Porto
- 50 g alho-francês cortado às rodelas
- 1 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 1 c. chá de folhas de alecrim
- 1 c. chá de alho seco laminado
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 perdizes cortadas em 4 pedaços
Escabeche
- 50 g azeite
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 1 c. chá de alho seco laminado
- 20 g vinagre balsâmico
- 30 g vinagre de vinho branco
- Salsa picada q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 607 kcal / 2540 kJ
- Protein
- 93 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mexilhões com caril verde
25min
Sopa de meloa
1hod.
Coelho à moda do mediterrâneo
1hod. 15min
Açorda de poejos
40min
Escabeche de pernil - TM31
10hod.
Ensopado de polvo à algarvia
1hod. 10min
Sopa do vidreiro
45min
Arroz doce de coco com manga
55min
Filetes de polvo com arroz de feijoca
1hod. 10min
Coelho com ameixas e sultanas
3hod. 50min
Lombinhos de porco com redução de vinho do porto
40min
Pudim abade de Priscos
2hod. 15min