
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g natural yoghurt
- 40 g day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 540 g water
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- ½ lemon zested, no white pith, and juiced
- 400 g firm white fish fillets cut into pieces (2 cm) (see Tips)
- 1 egg
- 2 pinches chilli powder
- 1 tsp salt plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper plus extra to season
- extra virgin olive oil for forming balls
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 231.3 kcal / 971.5 kJ
- Protein
- 26.3 g
- Tuk
- 9.9 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Sodík
- 1055.9 mg
Alternativní recepty
Candied spiced pumpkin
24hod. 30min
Chicken galantine with dill yoghurt
3hod. 25min
Cauliflower "fried" rice
45min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Seafood panzanella
1hod.
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Prawn and mushroom crepes
50min
Eggplant rotolo
1hod. 40min
Turmeric fish
30min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min