
Zařízení & příslušenství
Fish balls with yoghurt sauce
Příprava 30min
Celkový 1hod. 50min
4 portions
Suroviny
-
natural yoghurt250 g
-
day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)40 g
-
water540 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)2
-
lemon zested, no white pith, and juiced½
-
firm white fish fillets cut into pieces (2 cm) (see Tips)400 g
-
egg1
-
chilli powder2 pinches
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil for forming balls
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
231.3 kcal /
971.5 kJ
Protein
26.3 g
Tuk
9.9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
3.5 g
Sodík
1055.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

500 calorie meals
8 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland