Fish balls with yoghurt sauce

Fish balls with yoghurt sauce

3.5 8 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 50min
4 portions

Suroviny

  • natural yoghurt
    250 g
  • day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
    40 g
  • water
    540 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
    2
  • lemon zested, no white pith, and juiced
    ½
  • firm white fish fillets cut into pieces (2 cm) (see Tips)
    400 g
  • egg
    1
  • chilli powder
    2 pinches
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil for forming balls

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 231.3 kcal / 971.5 kJ
Protein 26.3 g
Tuk 9.9 g
Sacharidy 8 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sodík 1055.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...