Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 14.9 g
- Sodík
- 2528.8 mg
Alternativní recepty
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Mashed potatoes
40min
Chilli crab pasta
35min
Sardines in parcels with green bean salad
Žádné hodnocení
Sicilian prawn salad
40min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Crab linguine
30min
One pot pasta with chorizo
35min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min