Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 14.9 g
- Sodík
- 2528.8 mg
Alternativní recepty
Beef rendang
1h 55min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Minestrone
40 min
Seafood con arroz
45 min
Lamb and quinoa stew
1h
Pork with black bean sauce
30 min
Lamb spezzatino
1h 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef and pepper ragu
2j 15 menit
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15 min