Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 14.9 g
- Sodík
- 2528.8 mg
Alternativní recepty
Six-layer cake
5h 45min
Prawn stir-fry
25 Min
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Cauliflower "fried" rice
45min
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Zesty avocado with crab
10 Min
Miso soup
30 Min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Quick prawn stir-fry
20min
Guacamole with mango
10 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min