Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizza base
- 100 g brown rice
- 100 g glutinous rice
- 50 g potato starch
- 30 g gluten free cornflour
- 1 tsp xanthan gum
- 1 - 2 tsp salt
- 1 tbsp white vinegar
- olive oil, for drizzling
- 180 g warm water
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
Sun-dried tomato pesto
- 250 g sun-dried tomatoes
- 100 g olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 tsp dried oregano
Assembly
- 4 eggs
- 130 g bocconcini, cut into slices
- 8 cherry tomatoes, cut into halves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 40 g fresh baby spinach leaves
- Worcestershire sauce (gluten free), to serve (optional) (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3728.8 kJ / 887.8 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 75.6 g
- Tuk
- 46.1 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 10.6 g
- Sodík
- 2677.1 mg
Alternativní recepty
Gluten free lamingtons
1h 30min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Gluten free tortillas
40 min
Gluten free pizza base
35 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min