Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizza base
- 100 g brown rice
- 100 g glutinous rice
- 50 g potato starch
- 30 g gluten free cornflour
- 1 tsp xanthan gum
- 1 - 2 tsp salt
- 1 tbsp white vinegar
- olive oil, for drizzling
- 180 g warm water
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
Sun-dried tomato pesto
- 250 g sun-dried tomatoes
- 100 g olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 tsp dried oregano
Assembly
- 4 eggs
- 130 g bocconcini, cut into slices
- 8 cherry tomatoes, cut into halves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 40 g fresh baby spinach leaves
- Worcestershire sauce (gluten free), to serve (optional) (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3728.8 kJ / 887.8 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 75.6 g
- Tuk
- 46.1 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 10.6 g
- Sodík
- 2677.1 mg
Alternativní recepty
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free pizza base
35min
Buckwheat bread
2hod. 5min
Gluten free flour mix
10min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min