Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- Manteiga q.b. p/ untar
- 50 g açúcar
- 200 g natas
- 260 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
Recheio
- 2 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 1 laranja, só a raspa
- 387 g leite condensado magro
- 125 g figo cortado em fatias finas
- 125 g pêssego cortado em lâminas
- 125 g framboesas
- 125 g ameixa cortada em cubos
Cobertura
- 2 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 1 laranja, só o sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1819 kJ / 434.8 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 152.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de fruta da Tânia Miranda
2h
Pudim de pão
45 min
Bolo de maçã e gengibre ao vapor
1h 10 min
Salada de cenoura ralada - TM5
Žádné hodnocení
Clafoutis de ananás
35 min
Tarte de morangos
2h
Clafoutis de mirtilos
55 min
Rolo floresta negra
1h 10 min
Tarteletes de clementinas
40 min
Bolo Moka
1 Std.
Bolo de ricota e limão
1 Std.
Torta de cenoura
1 Std.