Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- Manteiga q.b. p/ untar
- 50 g açúcar
- 200 g natas
- 260 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
Recheio
- 2 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 1 laranja, só a raspa
- 387 g leite condensado magro
- 125 g figo cortado em fatias finas
- 125 g pêssego cortado em lâminas
- 125 g framboesas
- 125 g ameixa cortada em cubos
Cobertura
- 2 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 1 laranja, só o sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1819 kJ / 434.8 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 152.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão
30 min
Queques de cenoura
1h 40min
Tarte de cerejas
55 min
Bolo de iogurte com cobertura de doces
50 min
Bolo salgado Mediterrânico
50 min
Bolo de massa folhada com chocolate e avelã
45 min
Bacalhau com crosta de ervas, arroz e molho de limão
40 min
Madalenas de mel
35 min
Loiramisu
10min
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40 min
Bolo de vinho Moscatel
45 min
Bola de bacon e tomate seco
50 min