Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 500 g natas
- 100 g leite
- 30 g açúcar
- 100 g chocolate branco partido em pedaços
- 3 maracujás, só a polpa
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1948 kJ / 466 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème brulée com coco e lima
1h 15min
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 godz. 35 min
Panacota de maracujá
5h 10min
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2sa 30 dk
Soufflé de maracujá
30 Min
Tarte de avelã com leite condensado
1sa
Bolo de chocolate branco e framboesas
40 dk
Mousse de chocolate branco e morangos
2 Std. 10 Min
Mousse de chocolate branco e frutos vermelhos
45 dk
Panacota de figo
4hod. 10min
Panacota com coulis de morango
6h 25min
Mousse de café e leite condensado
4sa