Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 400 g Süßkartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 100 g Weißwein
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2726 kJ / 652 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rucola-Feta-Risotto
40 min
Risotto mit Zucchini
40 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Maronenrisotto
30 min
Curry-Möhren-Risotto
50 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Kürbisrisotto
55 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 min
Kürbis-Cannelloni
1h 10 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 min