
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebackene Tomaten
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL brauner Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 6 Zweige Thymian abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Olivenöl
- 400 g Cherry-Tomaten halbiert
Walnuss-Risotto und Fertigstellung
- 80 g Walnusshälften
- 1 Zwiebel halbiert
- 40 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis z. B. Carnaroli oder Arborio (12-15 Minuten Garzeit)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht vegan
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) vegan - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 661 kcal / 2767 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 71 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rucola-Risotto
35min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Rucola-Feta-Risotto
40min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Cashew-Basilikum-Pesto
10min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1hod.
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min